7/08/2016

Robotlar Paket Servise Çıkıyor

Yayınlandı  7/08/2016  |   Teknoloji

Londra, Bern ve Düsseldorf'ta artık robotlar ile eve teslimat yapılacak.



Eve paket servisi veren restorantların daha pratik bir çözüm bulabilmesi adına geliştirilen robot,evlere paket ve yemek teslimatı yapacak. Oldukça gelişmiş bir sisteme sahip olan robotlar ile evlere dağıtımı yapacak firmalar konu ile ilgili hazırlıklarını tamamlarken bu robot sisteminin ilk olarak Londra, Bern ve Düsseldorf'ta denemesi yapılacak.
Bu merkezlerde yapılacak denemelerin ardından taşıyıcı robotlar ile ilgili gelecek adına geliştirmelerin yapılması beklenirken havadan taşıma yapan robotların ardından artık yollarda da teslimat yapan robotlar görülmeye başlanacak. Ay itibariyle yapılmaya başlanacak teslimatlarda robotların 7 kilometreye varan noktalara yemek siparişi götürebileceği belirtildi.
Özel Sistemi Bulunuyor
Farklı kameraları sensörleri ve özel takip sistemleri bulunan robotlar hedefe en kısa yoldan giderken aynı zamanda güvenli bir şekilde yemeği ulaştırmayı da başarıyor. Çalınma gibi durumlara karşı da önlemler alındığı için herhangi bir sorun yaşanmadan robotlar ile birlikte yemek teslimatı yapabilmek mümkün.
Müşterilerin yemeğin nerede olduğunu uygulamalar üzerinden görebilmesi ve aynı zamanda teslimatı sorunsuz bir şekilde kendine özel şifreleme sistemleri ile birlikte alabilmesi hem müşteriler hem de restoran sahipleri için oldukça farklı bir deneyim sunuyor. Konu ile ilgili testler ardından pek çok geliştirmenin de yapılması beklenirken resmen kullanıma sunulacak robot teknolojisi ile birlikte artık paket servisi farklı bir hale gelecek.

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top