7/27/2016

Prisma Artık Android'de!

Yayınlandı  7/27/2016  |   Teknoloji

Öncelikli olarak iOS işletim sisteminde kullanıcılara sunulan Prisma uygulamasının Android versiyonunun da Google Play Store'da yer aldığı belirtildi.

Geçtiğimiz haftalar içerisinde iOS işletim sisteminde kullanılabilir olarak uygulama mağazasına yüklenen Prisma uygulaması kısa süre içerisinde milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Gösterilen bu ilgi ile birlikte kullanıcılar farklı fotoğraf çalışmaları ortaya çıkartırken bu durum Android kullanıcıları tarafından tepkiyle karşılanmıştı.

Uygulamanın Android sürümünün olmaması nedeniyle sadece iOS cihazlarda uygulama kullanılabilirken yapılan son açıklama ile birlikte artık uygulamanın Android cihazlarda da desteklendiği belirtildi. Resmi olarak Google Play Store üzerinden yayınlanmaya başlayan uygulama tüm Android kullanıcıları tarafından kullanılabilir durumda. Milyonlarca kullanıcıya kısa süre içerisinde ulaşan uygulama her ne kadar Google Play Store üzerinden indirilebilir durumda olsa da bu konuda pek çok güvenlik zafiyeti de bulunuyor.


Sahte Prisma Uygulamalarına Dikkat!

Uygulamanın popüler olması pek çok farklı sahte uygulamanın da piyasaya sunulmasına neden olurken uzmanlar yaptığı açıklamalarda kullanıcılardan dikkatli olunmasını istedi. Sadece orijinal hesap üzerinden paylaşılan uygulamaların indirilmesini öneren uzmanlar böylece herhangi bir mağduriyetin yaşanmadan uygulamanın kullanılabileceğini söyledi. Farklı fotoğraf filtreleri ile çok farklı çalışmaların yapılmasını sağlayan Prisma artık iOS hem de Android işletim sisteminde daha fazla kişiye hizmet verecek.

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top