7/21/2016

Galaxy Note 2 3 4 5 Desen Kilidi Kırmak – Hard Reset

Yayınlandı  7/21/2016  |   Mobil Teknik

Samsung Galaxy Note 2, Note 3, Note 4, Note 5 ekran model desen kilidini kırmak açmak için hard reset atmak. Galaxy Note 2 3 4 5 desen kilidi kırmak kaldırmak için ne yapmalıyım? Android cep telefonda bulunan veriler silinmeden ekran tuş kilidi desen kilidi nasıl açılır? Hard reset nasıl yapılır?

Galaxy cep telefonunuzu kapatınız. Ses açma + Menü ve Güç (açma kapama) tuşlarına 10-15 saniye kadar basılı tutunuz. Ekrana Android veya Samsung logosu geldiğinde tuşlardan elinizi çekiniz. Bazı modellerde hard reset adımları gelmesi için logo geldikten sonra, ses açma tuşuna bir kez basılması gerekebiliyor.
Hard reset adımları ekrana geldiğinde Ses kısma tuşunu kullanarak “ Wipe data / Factory reset ” seçeneğine gelip bir kez Güç tuşuna basınız. Ekrana gelen “ Yes-Delete all user data ” seçeneğininde üzerine gelip Güç tuşuna basıp çekiniz. Son işlem olarak ekranda yer alan “ Reboot System Now ”  seçeneğinde Güç tuşuna basıp çekiniz. Cihaz yeniden başlayacak. Cihazın açılması 2-3 dakika kadar sürebilir.

Hard reset uyarısı: Hard reset atıldığında cihaz içerisinde bulunan her şey silinecek. Hafıza kartı ve sim kart silinmez. Cihazın şarj durumu genelde %50 önerilir. Ama %5′ deyken de hard reset adımları gerçekleşebiliyor.

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top