7/13/2016

Fifa 17 Duran Top Sistemi Videosu

Yayınlandı  7/13/2016  |   Oyun Haberleri


Ünlü futbolcu James Rodríguez yeni çıkacak olan oyun için geliştirme ekibi ile birlikte çalışarak serbest vuruş sistemine yardımcı oldu. Dünyanın en iyi serbest vuruş özelliğine sahip futbolculardan biri olarak gösterilen ünlü futbolcu bu sistemde futbolcuların kendi özelliklerinin daha ön plana çıkacağını söyledi. Yeni gelen sistem ile birlikte oyundaki top fiziğinde ve gerçekçilikte büyük artış olacak. Daha önceki Fifa oyunlarında olmayan ve tamamen yeni oyun ile birlikte gelen bu yeni sistem, oyun içerisindeki futbolculara daha fazla hayat veriyor olacak.
Yapımcılar oyunun mekanik sistemine ekledikleri yeni sistem ile serbest vuruşların daha gerçekçi bir yapıda olacağını açıkladı. Fifa 17 Duran Top Sistemi ile serbest vuruşlarda, taç atışlarında, penaltılarda ve kornerlerde top fiziğini daha gerçekçi bir hale getiriyor.

Yeni sistemdeki en önemli özellik ise futbolcuları istediğimiz gibi ayarlayabiliyor olmamız.Taç atışlarında ise oyuncuları ileri veya geriye götürebileceğiz. Ancak kural dışı şekilde çok fazla ileri gidilmesi durumda oyunun sistemindeki hakem bunu bizlere ceza olarak geri döndürecek. Fifa 17 Duran Top Sistemi ile birlikte solak bir futbolcuya sol ayağının dışı ile topa vurdurmak istediğinizde bu sistem sayesinde gerçekleştirebileceğiz. Serbest atışlara farklı bir özellik olarak birde hedef sistemi eklendi. Bu hedef sistem ile birlikte istediğiniz noktayı seçerek oyuncunun o noktaya bir atış gerçekleştirmesini sağlayabileceğiz.
Yapımcılar sistemi anlatan kısa bir video yayımladılar. Aşağıdan Fifa 17 Duran Top Sistemi videosunu izleyebilirsiniz.

İnceleyebilirsiniz:
Fifa 17 Çıkış Tarihi ?

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top