7/12/2016

Battlefield Dizisi Geliyor

Yayınlandı  7/12/2016  |   Oyun Haberleri


Battlefield Dizisi Geliyor

Minecraft'ın ekranlara atılma hamlesinden sonra bir diğer haber Battlefield'ten geldi.

Paramount Television ve yapım şirketi Anonymous Content yaptığı açıklamayla Electronic Arts ile partnerliklerini ve Battlefield’ın televizyon dizisi üzerinde çalıştıklarını duyurdu.

Tabi ki sinema dünyası efsane savaş filmleri ve dizileri ile dolu. Bunların arasında hayran olduğumuz oyunlardan birini görmek biz oyuncular içinse daha efsane bir şey olmuş oluyor. Resmi yapılan açıklamadan sonra Battlefield markası ile bir dizi geldiğini duymak bizleri sevinçten uçurdu diyebiliriz. Bu açıklamada inanılmaz bir kitlesi bulunan ki bu kitleyi binler değil milyonlar olarak söylemek kesinlikle yanlış olmaz. Battlefield serisinin iyi bir hikaye örgüsüne sahip olduğu da belirtilmiş.


Dizi Hakkında

Battlefield dizisi tüm oyuncular tarafından daha açıklama yapılır yapılmaz müthiş bir duygu ile karşılandı. Battfield dizisi Battlefield hayranları tarafından kaçırılmadan izleneceği daha duyuru günü bile kesinleşti diyebiliriz. Anonymous’tan Michael Sugar ve Paramount Television’dan Amy Powell’in söylediğine göre televizyon dizisi oyuna bağlı kalacak. Daha öncesinde yine böyle bir Battlefield dizisi ortaya sürülmüştü fakat iptal edilmişti. Tüm korkumuz bu projenin kesinlikle iptal edilmesi yönünde. Ancak daha şimdiden müthiş bir sinerji oluşturduğunu düşünürsek umarız böyle bir şey yaşanmaz.

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top