7/21/2016

Ubisoft Pokemon GO Benzeri Oyun Geliştiriyor

Yayınlandı  7/21/2016  |   Oyun Haberleri


Nintendo’nun piyasaya sürmesi ile birlikte milyonların oynamaya başladığı ve şimdiden yüzlerce ödüle aday olan Pokemon GO yapımına rakip geliyor.
Nintendo ve Niantic’in birlikte geliştirdiği ve yaklaşık 2 hafta önce çıkışını gerçekleştiren Pokemon GO, arttırılmış gerçeklik ve benzersiz oynanışı ile oyuncuların beklentilerini karşılamış ve milyonlar tarafından beğenilmişti. Bunu fırsat bilen diğer firmalar ise Pokemon GO benzeri oyunlar geliştirmeye çoktan başladı.
Bir çok ünlü yapımı ile oyun dünyasında adından sıklıkla söz ettiren Ubisoft, arttırılmış gerçeklik ile birlikte kendi AR tabanlı oyununu geliştirmeye hazırlanıyor. Görünen o ki Ubisoft, Pokemon GO’ya gelen yorumlardan ve yapımın dünyadaki olağanüstü başarısından oldukça etkilenmiş durumda.

Ubisoft’un CEO’su Yves Guillemot’un Pokemon GO hakkındaki görüşleri ve izlenimleri, Ubisoft’un kendi AR Tabanlı oyununu geliştireceği yönünde belirtiler veriyor. 
Ubisoft Pokemon GO Benzeri Oyun geliştirmeye kalkışmasındaki etken, Pokemon GO’nun başarısından ve milyonların oynamasından etkilendiğini gizlemeyen Yves Guillemot, geliştirmeye başlayacakları AR tabanlı oyunun Pokemon GO’ya benzer olmayacağını da savunuyor. Oyunla bütünleştirilen artırılmış gerçekliğin, oyuncuların isteklerine tamamı ile karşılık verdiğini belirten Guillemot, geliştirdikleri AR tabanlı yapımın çıkışı için önlerinde uzun bir süre olduğunu da sözlerine ekledi.

Hakkımda --

Bir Kaç Tanıtım Yazısı

0 yorum:

Hakkımda-Gizlilik-İletişim
Copyright © 2013 Kaba Oyuncu Oyun ve Teknoloji Blogu. Blogger Template by
Proudly Powered by Blogger.
back to top